(:

Hej.
Jag saknar dig.
Hejdå.


Imorgon är det nyårsafton, igen. Jag tyckte det var nyss?
Förra nyår var jag i en bystuga någonstans i Orsa med Mattias och hans familj. Lite småmysigt sådär
I år ska jag vara i Mora med mina käraste vänner och partaja, det kommer bli GREAT :)

2009, vad har hänt egentligen? Jag minns knappt någonting känns det som.
Januari, Februari, Mars, April och Maj är stora minnesluckor. Minns fan inte ett piss :)
Men i Juni fick jag sommarlov iallafall, var i Finland, var på p&l och lite sånt
i Juli så.. fyllde jag år! sommarjobbade gjorde jag också, tror det var i juli iallafall? Haha. Och så var jag i Stockholm med underbara vänner.
i Augusti så var det musik&motor, och sen började vi skolan.
September och Oktober rusade förbi. Jag fick väldigt jobbiga kärleksproblem, osv, osv, osv.
November, December rusade också förbi. Och de sistnämnda månaderna, alltså Oktober November & December har nog trots allt varit de bästa, men ändå de sämsta. Väldigt mycket tårar, men ändå även väldigt mycket skratt och lycka, och nya underbara vänner. Och alla skratt och all lycka har jag bara alla mina vänner att tacka, ni är BÄST v och nu blickar jag framåt och hoppas på att 2010 kommer bli det bästa året någonsin.


Hej

Jag känner att jag har varit lite för tyst här i några veckor!
Men nu kan jag helt enkelt inte vara tyst längre, för detta är nog det roligaste jag någonsin sett.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. typ nått sånt.




Jag och Sofie har blivit lite överkåta i Mora och hänger på kaffestugan ca 4 timmar per dag med Martin och Rasmus och dricker lite chailatte, klagar över att den är äcklig, får gratis telatte, äter tacosallad, skrattar, mobbar varandra, är fula och äckliga, handlar julklappar, sover i vattensängen, sover på madrassen, drömmer mardrömmar om Esther, dricker äppelvin, spyr lite här och där, dansar, får lite smällar på ögat p.g.a någon tomteluva, skrattar åt hundar, bakar kladdkaka, våldgästar lite här och där, käkar på donken, är fula när vi äter sushi, äcklas över att folk har sex med öppen dörr på fest, äter upp andras bröd, juice, mjölk, oboy, skinka och ost, handlar stringtrosor till killar, osv osv osv osv..
Ja.. med andra ord så är allt bara som vanligt och huuuuuuuur bra som helst!
Mina vänner är dom bästa som finns! Puss på er

.. Och nuuuuuuuuuuu åker vi till Mora igen!
Vi hörs väl om någon vecka eller tre kanske.
GOD JUL =D

YEY

Mmmhhh OJ vad mycket plugg det vart idag alltså! Eller inte
Har bara suttit framför denhär datorjävlen hela dagen och egentligen inte gjort ett skit, förutom att jag spillde ut tacos över hela mig, tangentbordet och golvet :) aaah men det är väl sött med gräddfil överallt

Så jag skiter faktiskt i pluggandet idag, och tar det imorgon istället, och ska göra mig iordning snart och leka med Macke och Dennis :) trevligt värre. Och senare kommer Sara och Emma också, var sjukt länge sen alla vi gjorde nått tillsammans så det blir great!

Sitter här och lyssnar på massa bra musik och gäspar medans Dennis tjatar på mig att jag ska fixa mig nu så att jag kan leka med dom och kolla på när dom äter :)

Pusshej va


And it's amazing
With the look in your eyes
Like you could save me
But you won't even try
And then you tell me again
How everything will be alright

And if I told you
That I'm sorry
Would you tell me that you were wrong
Or would you hold me down forever
If I came to your for answers


And I saw
Pictures in my head
And I swear I saw you opening up, again

'Cause I would be heavenly
If baby you'd just rescue me now



Matt Nathanson v

Paranormal Activity

Tänkte skriva ett litet kort inlägg innan jag ska sova :)
Har precis borstat tänderna, använt tandtråd och ätit en flourtablett, hur duktig är jag inte?

Macke, Emil och Totte kom ju hit en sväng somsagt, och vi kollade på Paranormal activity, andra gången jag ser den. Första gången jag såg den fattade jag verkligen inte varför alla var så jävla hysterisa över denna film, och samma sak känner jag fortfarande nu. Efter allt vad alla sagt om att den är den läskigaste filmen som finns, att dom inte kunnat sova ensam på flera veckor osv osv så hade jag ju mycket större förväntningar än.. detta? Jag blev ju inte ens rädd! Visst var det några få saker som var lite läskiga, men rädd blev jag verkligen inte. Att flera i USA hade fått söka hjälp efter att ha sett den är ju EN ANING överdrivet dårå. Men aja, alla tycker väl olika :D
Förresten så smällde jag i mig en hel burk pepparkakor ikväll, det känns helt okej.

Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon och plugga hela dagen.. -.-
Fast jag vill inte sova egentligen, eftersom jag måste sova själv för första natten på typ 14 nätter, buhu =(
Godnatt och puss på er


Fame

Precis hemkommen från att ha varit på bio med Cissi och hennes systrar :)
Vi såg "Fame", den var rätt seg och så i början.. men den var helt okej! Man blev så jäkla danssugen när man såg den bara :) Tänker nästan sätta på massa danslåtar och dansa runt här i lägenheten för mig själv, kan va så ibland va. Innan bion så var Cissi här, vi beställde thaimat och kollade på one tree hill (Y) mycket mycket mycket trevligt!
Har saknat dig som fan skaru veta, ingen dori utan diddi :') pusss

Och nu ringde Macke mig och sa att han, Totte och Emil kommer hit en sväng, så nu slipper jag sitta här själv hela kvällen iallafall :) wöwöwö, fast nu blire ingen dans för mig själv här i lägenheten..

Egentligen har jag bara massa onödiga saker att skriva och får inte ihop nått bra för att jag har så mycket överskottsenergi så jag vet inte vart jag ska ta vägen, tror nästan jag skulle ta och springa några varv runt jorden och se om jag fortfarande är likadan! Känner mig bara så himla glad och pepp på allting, såhär borde det vara jämt?

PUSSSSSSSSSSS


Vi är inte såna som i slutet får varann

Klockan är just nu 01.26 och jag sitter här och är dödstrött, men orkar inte riktigt dra mig från datorn och lägga mig i min mysiga säng under täcket och sova.. okej det lät jävligt lockande ): men kände att jag fick lov å skriva nått här först faktiskt. Men vad? Ja, det är väl det som är problemet antar jag då vaaa

Ikväll gick jag och mami och handlade tacos och godis, och sen har vi suttit framför tv:n och kollat på "halv åtta hos mig" och "mammas pojkar" haha love it. Bobbys mamma alltså, finns inte ord. Hon gör mina torsdagar :') tråkigt att det är sista avsnittet nästa torsdag?!?!?!?! blö
Förresten så kom jag på nu att jag har missat en jävla massa avsnitt av paradise hotel, så nu har jag nått å kolla på iallafall!

Nu när alla dragit från msn, godiset är slut, jag har tråkigt och jag är trött, då finns det väl bara en lösning på det hela eller? - SOVA. Så det ska jag göra nu, jaooooo puss.




Vinter

Jävlar alltså, jag sitter och kollar ut genom fönstret. Så sjukt mysigt och härligt det ser ut, jag ryser nästan. För det första, i fönstret står det en ljusstake och lyser, röda julblommor och julgardiner med hjärtan på. Utan för fönstret så ser jag en blå himmel, vit mark, några hus som solen lyser på, som kvällssolen ni vet. Och nu läser jag texten som jag skrev, och det lät inte alls mysigt va.. Önskar jag hade en systemkamera i sånahär tillfällen, för skulle jag försöka ta en bild på detta ögonblick så skulle det inte fastna liksom, min kamera suger. Men mysigt ser det ut, iallafall.

Nu känner jag att jag gillar vintern, eller denhär vintern ska bli bra iallafall!
Och jag har sgat såhär många vintrar, men denna vintern SKA jag lära mig åka snowboard, sådeså :) kanske inte kommer hinna bli proffs, men jag kan ju iallafall försöka lära mig att stå på en? Haha. Och mycket pulkaåkning ska det bli också, hör ni det mina friends? vavava? BRA. Då säger vi så då

Nu har jag helg förresten, skönt! Ska nog köpa mig nått gott och mysa ner mig i soffan och kolla på en jävla massa how i met your mother, lite one tree hill och lite mammas pojkar. Najjjjsigt värre alltså
Tänker nästan springa iväg till affären redan nu och handla, blev så jäkla sugen på att bara ligga där på soffan under ett varmt täcke hela dagen och hela kvällen, brrr det är ju så kallt ute ): borde köpa nya skor, och ny jacka, och ny mössa, och nya vantar, och ny halsduk.. Man blir ju trött på allt när man haft det för länge? Men det känns inte som att pengarna räcker till, tyvärr. Fast mest av allt vill jag köpa en massa nya kläder, och en ny mobil, nytt hår, nytt.. nytt.. nytt..

Förövrigt så har dagen varit bra. Började med matteprov på morgonen och efter det så har allt varit förjävla bra bara! Underbart :) känns som att jag kommer klara provet denna gång iallafall, så jag hoppas på att det är fakta och inte bara en känsla dårå.

Naaeeeej nu sätter jag punkt här, kommer bara på en massa nya saker jag vill skriva hela tiden, men ingen kommer orka läsa detta om jag skriver ännu mer.. inte för att någon kanske kommer orka det nu heller. Men ändå :)
Puss vaaaa

Erik Grönwall och risgrynsgröt



Om man är ledsen, sur, arg eller vad som helst
- Sätt igång denhär låten på HÖGSTA volym, leta upp texten och sjung/skrik med i låten!
Sen mår man lite bättre, funkar iallafall för mig varje gång :) haha

Just nu sitter jag här framför datorn och äter risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk.
Det är ju typ den perfekta frukosten såhär i decembertider faktiskt.
Min buss går om ungefär en halvtimme så nu ska jag äta upp min gröt, klä på mig och kolla igenom matten en sista gång. Jag har prov idag.. wish me luck! Kan behövas, eheheh ig på förra provet<3

2 December

Hejhallå!
Kom precis hem från badhuset, har varit och solat :) första gången faktiskt, och det var riktigt skönt! Ska fortsätta med det, utan att få hudcancer eller nått sånt hade jag väl tänkt mig dårå..
Sitter och smaskar i mig lite middag just nu, falukorv och stuvade makaroner, och snart ska jag börja plugga till spanskaprovet som vi har IMORGON. Som jag inte pluggat nått på alls än.. heh :$ inte speciellt ovanligt att hitta mig sittandes vid köksbordet och råplugga utan resultat, dagen innan provet, och vara flyförbannad för att jag inte kan någonting, haha :(
Och jag känner verkligen att det är vinter nu, hur JÄVLA kallt som helst ute. Eller ja, typ 12 minus, hur ska jag överleva när det är över 20 minus? Det är det som är frågan alltså

Idag har förresten varit en bra och glad dag, och jag hoppas verkligen på att det fortsätter såhär (:
Fast nu sa jag väl för mycket, dagen är ju inte slut än liksom. eheheh ):

OCH nu kom jag på en grej jag glömt att göra idag, äta chokladen ur min chokladkalender.. :') ska ta å göra det nu känner jag! Och mobba mig inte nu, alla har väl en sån hoppas jag...? Alla borde ha det iallafall, ett måste liksom.


Vinter 2007 (':



1 December

Ja.. 1 december, vad snabbt allting gick? Det var ju nyss sommar känns det som. Jag har inte direkt några december-eller-julkänslor om man säger så, men det är lite småmysigt med ljusstakarna som lyser i fönstrerna iallafall. OCH idag fick jag öppna chokladkalendern :$ Men egentligen, jag orkar verkligen inte vinter just nu. Allt är så deprimerande på vintern, iallafall för mig, och denna vintern lär ju blir mer deprimerande än någonsin..

Min dag började iallafall bra, med lite idrott i skolan osv. Men sen på en sekund vände allting igen, jag som trodde jag skulle få ha en bra dag iallafall, men tydligen inte, den slutade ju som alla andra värdelösa dagar Jag orkar inte, blir så himla ledsen över allting. När jag inte mår bra så kan jag verkligen inte koncentrera mig på någonting annat heller, och det är skitdrygt. Jag har två prov i övermorgon, men har jag börjat träna? Nej. Och när jag försöker plugga så somnar jag bara, eller så kan jag verkligen inte koncentrera mig alls. Vill bara lägga mig ner och sova igenom hela vintern.....

v




RSS 2.0